Jdi na obsah Jdi na menu

Jak Sbalit Holku

images--4-.jpg

 Balení spolužaček je věc, kterou určitě aspoň nějakým způsobem minimálně na základní nebo střední škole zkoušel každý. Má to svoje výhody i nevýhody a taky je tu ukryto pár úskalí, na které je potřeba dát si pozor. Prvním problémem je to, že jste spolu vlastně ve školu ať už blíže nebo dále, ale každopádně pořád u sebe, takže to není tak, že se vidíte jen když se domluvíte, že se odpoledne jde na kafe, ale de facto pořád.

Další zajímavé specifikum je takové to tajení před dotěrnými spolužáky a drbajícími spolužačkami, které když už to vyjde tak vždycky v počáteční fázi tento vztah provází. Co je pro změnu jednodušší, díky tomu že spolu chodíte do jedné třídy: není problém dívku kdykoliv bez větších potíží odchytnout a zkoušet všechny možné i nemožné balící postupy, číslo pod nějakou záminkou vytáhnout se vždycky dá, nebo většina lidí ostatně mezi sebou ve třídě čísla na mobily i na icq má.

Jak na spolužačku

Ve většině tříd, ve kterých je optimální rozdělení kluků a holek se většinou vykrystalizuje následující rozložení sil:

  • Úzká nepočetná skupinka sexy holek, všeobecně mužskou částí třídy přijímaných jako top class.
  • Holky, se kterými se dá mluvit a mají přitom svými parametry blízko k top class, tzv.zdravé jádro
  • Skupina podivných případů, kterým by se měl každý rozumný jedinec vyhnout

I když by se logicky člověk domníval, že na výsluní zájmu se budou hřát ženy z top class, většinou to tak vůbec nebývá. (Jedná se totiž o ženy a na ty se nic logického vztáhnout nedá!) Nejvíce styků s mužskou částí světa mívají děvčata z kategorie zdravé jádro, je tomu pravděpodobně tak, že přece jen člověk je mladej a neklidnej, úplně tak si nevěří a tak to holt zkusí tam kde ještě určité své šance předpokládá, tedy ve skupině pracovně označované jako zdravé jádro.

Zdravé jádro je ideální jako základna kamarádek a také na různé experimenty (hry typu flaška, osahávací techniky, zkušební postelové záležitosti atd.). Co je pro nás však skutečnou výzvou – to je skupina top class. Postupně bys měl minimálně s jednou z holek patřící to této vyšší třídy navázat kontakt a už jen to ti jistě vybuduje určité renomé v rámci mužské části třídy. Co je však ještě lepší, přímo s ní chodit a všechny ty věci kolem, že. Podle dlouhodobého pozorování se tyto holky vyznačují některou z těchto charakteristik:

  • netočí se kolem nich zdaleka tolik kluků jak by se na první pohled zdálo, spíše naopak – proto je zde pole neorané a šance rostoucí! Většina ustoupí v domění, že na ně nemá. Zde však přichází jedinec vycvičený z tohoto webu a přebírá inciativu, a tímto jedincem buď nějlépe ty!
  • dost z nich je šprtek
  • mluvit s nimi docela často z počátku vyžaduje svatou trpělivost a zatnuté zuby
  • forma jejich myšlení je někdy dost vzdálená uvažování normálního smrtelníka a pohybují se kdesi ve výšinách – proto jim někdy věci dochází s menším zpožděním
  • jedním z nejlépe fungujících postupů jak na tyto holky je metoda “na dlouhé lokte”